Estrena online del documental “Papil·loma. Les dones hem de decidir”

5 10 2016

Per què s’està vacunant a les nenes d’una malaltia, el càncer de coll d’úter, de dones adultes? Hi ha veritable evidència d’efectivitat de la vacuna o només conjectures? Per què es neguen els efectes secundaris greus que s’estan produint? S’informa prou a les mares i pares dels riscos i beneficis de la vacunació del VPH? Per què institucions públiques de diversos països han evidenciat dubtes?

JA ESTÀ EN OBERT A LES XARXES el documental “PAPIL·LOMA. LES DONES HEM DE DECIDIR“, per a què el pugueu veure i fer-ne difusió.

També pots veure el documental “Papil•loma les dones hem de decidir” amb els subtitols en castellà:

Papiloma-definitiu-web

Aquest documental Papil•loma les dones hem de decidir ha estat possible gràcies a la feina compromesa de les entitats que hem coproduït aquest documental CAPS, SICOM i ENTREPOBLES.

Volem que aquest documental es projecti en les activitats que desenvolupin els diferents sectors de la comunitat educativa, sanitaria, mitjans de comunicació… com una eina de sensibilització e incidència. SI VOLEU FER-NE ALGUNA PROJECCIÓ, CONTACTEU AMB NOSALTRES a educacio@entrepobles.org

Totes tres organitzacions compartim un consens bàsic en el nostre treball en salut, comunicació i cooperació solidària: cal reconèixer a les dones com a subjectes actius de la seva pròpia salut, i rebutjar la patologització de les dones i la consegüent medicalització de les seves vides.

Papil•loma, els dones hem de decidir és el resultat d’un treball d’investigació sobre les vacunes del VPH que actualment s’administren de manera generalitzada. Ha comptat amb la col·laboració de professionals de la salut, investigadores científiques, activistes per a la salut pública, d’activistes feministes, associacions de mares i pares, associacions d’afectades, i responsables d’institucions públiques de la salut, entre d’altres. Tot plegat amb l’objectiu d’aportar una reflexió crítica perquè la ciutadania tingui tots els elements per decidir.


El passat 3 d’octubre vam realitzar una roda de premsa des del Col·legi de Periodistes de Barcelona, amb CAPS, Sicom i Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte per anu

nciar la opertura del documental “PAPIL·LOMA. LES DONES HEM DE DECIDIR” a la xarxa i incidir en la necessitat de fomentar el debat i la reflexió entre la ciutadania, les famílies, el sector educatiu i el col·lectiu sanitari, sobre la idoneïtat de suministrar la vacuna del Papil·loma a nenes i noies joves, i reflexionar sobre l’elevada medicalització de les dones existent en l’actualitat. Us deixem també l’enllaç amb la grabació de la roda de premsa:

Més informació: Article a El Crític “Papil·loma: Informació és Salut“, escrit per Josep Cabayol

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: