III Edició del concurs de curts DONAMCINE. Presenta el teu curt!

22 04 2016

logocat1

PODEU PRESENTAR CURTS A CONCURS FINS EL 30 DE NOVEMBRE

Accedir al formulari de participació

http://www.donamcine.org

Aquesta setmana donem inici a la III Edició de  DONA’M CINE. Concurs internacional de curtmetratges realitzats per dones sobre dones a la web www.donamcine.org. DONA’M CINE  és un concurs online de curtmetratges dirigit a dones que tradicionalment no tenen cabuda als mitjans audiovisuals imperants. El concurs vol promocionar curtmetratges enfocats a mostrar les realitats, vivències i lluites de les dones en resposta a les pràctiques masclistes

El concurs  DONA’M CINE està organitzat per Entrepobles i, per la productora Doble Banda, i rep el suport de més de vint-i-cinc entitats del món de la comunicació, de la solidaritat i del moviment feminista, com CIMA – Asociación de Mujeres Cineastas y de medios audiovisuales, la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores, La Independent, la Xarxa Feminista, Dones x Dones, l’Institut de Drets Humans de Catalunya, i altres organitzacions internacionals, com DEMUS (Perú), La Cuerda (Guatemala), el Colectivo de Mujeres de Matagalpa (Nicaragua), JASS.

En aquesta III edició, es concediran tres guardons: el premi DONAMCINE, el premi del públic i el Premi “Berta Cáceres” en homenatge a l’activista hondurenya assassinada.

La nostra amiga Berta Cáceres, amb el seu compromís rebel, solidari, feminista i ecologista, era una de les veus més clares i valentes en la defensa dels drets dels pobles indígenes, de les dones, dels sectors socials més desafavorits i de la natura. Això ha fet que, sota el títol “Milers de Bertas s’alçaran”, una de les temàtiques a concurs sigui mostrar experiències de dones activistes i defensores dels drets humans, com la Berta, i denunciar les amenaces i criminalització que viuen.

També s’admetran curtmetratges a concurs dins les temàtiques següents: una vida lliure de violències, propostes de vida i construcció de pau; l’ús de la creativitat i la comunicació com a estris de transformació social; reapropiació dels espais públics i privats; El meu cos, el meu primer territori de llibertat: desobediència sexual, identitats dissidents.

Es podran presentar curts a concurs fins el 30 de novembre. Consulteu les bases a www.donamcine.org

 En aquesta web també hi  trobareu el formulari de participació.

  Per a més informació consulteu:

www.donamcine.org   ●   @Donamcine    ●   www.facebook.com/donamcine/

 Contacte:     Montse Carrillo     ●    educacio@entrepobles.org     ●     Tel.: 93 268 33 66

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: